OCCA står för OCean CAsuals - OCCA's är också en fyrkaraktär!

OCCA - Ocean Causuals

Ocean Hat & Cap

Gube

Hatten som flyter!

OCCA-hatten och OCCA-kepsen är av båtfolket lovordade produkter. De tillverkas i en kraftig bomullsväv av typen ”segelduk”. Materialet är impregnerat mot väta och skyddar därför lika bra mot regn som sol. Hatt och keps har dessutom flytblock som gör dem osänkbara.

Både hatt och keps har en grön undersida, som är vilsamt för ögonen vid starkt solljus. Hatten ger bäst skydd för ansikte, öron och huvud mot aggressiva UV-strålar. Båda plaggen har ett hakband som används när det friskar i. Bandet kan läggas upp på brättet när det ej används.

Plaggen kan givetvis tvättas i maskin. Efter tvätt sträcks plaggen åter till din storlek. OCCA-hatten finns i tre storlekar som anger ditt huvudmått. Du mäter din storlek med ett löst måttband. Hatten är lovordad av främst seglarna.

OCCA-kepsen tillverkas endast i en storlek och har därför ett resårband samt en tryckknapp som gör att den sitter stadigt. Då skärmen är kraftig men mjuk, stuvar du lätt ner kepsen i din ficka. Kepsen är mycket omtyckt av motorbåtsfolket och jolleseglarna.

Våra hattar och kepsar är också omtyckta av kanotister, golfare, fiskare, vandrare och vid övrigt friluftsliv. Kontakta oss gärna om du har frågor om våra produkter. Vi har svar!